Мања слова Већа слова РСС

Контактирајте нас

>

Позив Европске банке за обнову и развој (ЕБРД) за набавке консултантских услуга

Датум објаве: 29.01.2021 09:00 | Аутор: ЦФЦУ

Испис Штампај страницуПозив Европске банке за обнову и развој (ЕБРД) за набавке консултантских услуга

Министарство финансија и социјалног старања, Директорат за финансирање и уговарање средстава ЕУ помоћи (ЦФЦУ), је са Европском банком за обнову и развој (ЕБРД) потписало уговор за реализацију пројекта “Унапрјеђење предузетништва кроз напредну савјетодавну подршку и информационе сервисе”, а који се спроводи у сарадњи са Министарством економског развоја. Уговор је потписан уз финансијску подршку Европске уније у оквиру Инструмената претприступне подршке ИПА ИИ 2014-2020.

Европска банка за обнову и развој (ЕБРД) је расписала позив за набавке консултантских услуга за потребе овог пројекта:

Набавка #1:

ЕБРД планира да ангажује консултантску фирму за реализацију трогодишњег пројекта изградње капацитета Министарства економског развоја усмјереног на развој малих и средњих предузећа у Црној Гори.
Укупан буџет ове набавке износи €426.154
Заинтересовани кандидати могу се регистровати овдје - хттпс://еу.смарт.геп.цом/Неxус/Регистратион/ПартнерРегистратион?дд=YнБјПТцwМДИxОДY5ЈнНwYз0wЈмЗјПТЕ1&олоц=102 и пронаћи више детаља у оквиру набавке - „Монтенегро: Естаблисхмент оф САП фор СМЕс - Институтионал Цапацитy Буилдинг - Ассигнмент 1“.

Набавка #2:

ЕБРД планира да ангажује консултантску фирму за развој интегрисане ИТ платформе која це представљати јединствену приступну тачку за бизнис информације за мала и средња предузећа у оквиру Министарства економског развоја.
Укупан буџет ове набавке износи €150.000
Заинтересовани кандидати могу се регистровати овдје - хттпс://еу.смарт.геп.цом/Неxус/Регистратион/ПартнерРегистратион?дд=YнБјПТцwМДИxОДY5ЈнНwYз0wЈмЗјПТЕ1&олоц=102 и пронаћи више детаља у оквиру набавке - „Монтенегро: Девелопмент оф СМЕ САП Wеб Портал - Ассигнмент 2“.

Оба позива су отворена до 26. фебруара 2021. до 16х.